Hoe herstel je verwijderde Gmail contacten?

 

Met de Gmail automatische toevoeging van de contacten waarmee je communiceert, is het schoonhouden van je adresboek een must. Je kan nu echter goed schoonmaken zonder je zorgen te maken dat je de verkeerde informatie verwijdert en dat je het niet meer terug kan krijgen.

Google Contacten heeft voldoende ruimte om adressen en informatie van al je vrienden en zakenpartners te bewaren. Helaas, het is niet al te kieskeurig over wie het toevoegt, zodat je gauw met info vol zit die je niet van plan was te bewaren. Als je contacten begint te verwijderen en plotseling acherkomt dat je de verkeerde uit je adresboek hebt verwijderd, heeft Gmail Contacten een herstelfunctie, genesteld in een van de menu’s.

Log eerst in op je Google Mail account

 

Stap 1: Klik op de pijl naast Gmail in de linker bovenhoek en kies Contacten.

 

Stap 2: Klik op de knop Meer boven je contacten en kies Contacten terugzetten.

Stap 3: Selecteer een tijdstip waarnaar je de toestand wilt terugzetten tussen 10 minuten geleden en 30 dagen (of kies Aangepast en daarna het aantal dagen, uren en minuten). Klik daarna op Terugzetten.

 

De verwijderde, samengevoegde en bewerkte contacten zullen allemaal worden hersteld vanaf het tijdstip die je hebt gekozen.

 

Auteur: Nicole Cozma

Nicole Cozma heeft een affiniteit met Android apps en apparaten, maar houdt van technologie in het algemeen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *